Javascript required
Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Hana Zagorová - Nešlap Nelámej / 2004 - CD spoluúčast - Hana Zagorová - Ten kdo slepě koně bodá do slabin, sotva povšimne si prvních jeřabin.

Nešlap, nelámej lyrics by hana zagorová: Jeden ve druhém se nejdřív hledáme, v srdci výhonky, když klíčí, neznámé, . Znam cie od zawsze,znam cie chwile . Písnička nešlap, nelámej z alba sítě kroků tvých ✓ ke stažení ve formátu mp3 a flac ✓ ukázky zdarma k poslechu ✓ učinkuje hana zagorová. S tebou naděje, co předtím řídly .

Jeden ve druhém se nejdřív hledáme, v srdci výhonky, když klíčí, neznámé, . Hana Zagorová â€
Hana Zagorová â€" NeÅ¡lap nelámej (1985) from repetacik.sk
Sign up for deezer and listen to nešlap, nelámej by hana zagorova and 73 million more tracks. Hana zagorová nešlap, nelámej lyrics: Nešlap, nelámej lyrics by hana zagorová: Znam cie od zawsze,znam cie chwile . Přišels ke mě jak bys mávl křídly, / jiné ruce, oči, ji. Přišels ke mně, jak bys mávl křídly, / jiné ruce, oči, jiná řeč. Ten kdo slepě koně bodá do slabin, sotva povšimne si prvních jeřabin. Zobacz słowa utworu neslap,nelamej wraz z teledyskiem i tłumaczeniem.

Ten kdo slepě koně bodá do slabin, sotva povšimne si prvních jeřabin.

Jeden ve druhém se nejdřív hledáme, v srdci výhonky, když klíčí, neznámé, . Ten kdo slepě koně bodá do slabin, sotva povšimne si prvních jeřabin. Přišels ke mně, jak bys mávl křídly, / jiné ruce, oči, jiná řeč. Prišels ke mně jak bys mávl křídly jiné ruce oči, jiná řeč. F#dim gmi7 ten, kdo slepe kone bodá do slabin, a bb sotva povšimne si prvních jerabin, f jeden ve druhém se nejdrív hledáme, gmi7 c f v srdci výhonky, když . Sign up for deezer and listen to nešlap, nelámej by hana zagorova and 73 million more tracks. Písnička nešlap, nelámej z alba sítě kroků tvých ✓ ke stažení ve formátu mp3 a flac ✓ ukázky zdarma k poslechu ✓ učinkuje hana zagorová. A z toba nadzieja,co przedtem bylo,moze powroci. Znam cie od zawsze,znam cie chwile . Přišels ke mě jak bys mávl křídly, / jiné ruce, oči, ji. Zobacz słowa utworu neslap,nelamej wraz z teledyskiem i tłumaczeniem. Nešlap, nelámej lyrics by hana zagorová: Hana zagorová nešlap, nelámej lyrics:

Písnička nešlap, nelámej z alba sítě kroků tvých ✓ ke stažení ve formátu mp3 a flac ✓ ukázky zdarma k poslechu ✓ učinkuje hana zagorová. F#dim gmi7 ten, kdo slepe kone bodá do slabin, a bb sotva povšimne si prvních jerabin, f jeden ve druhém se nejdrív hledáme, gmi7 c f v srdci výhonky, když . S tebou naděje, co předtím řídly . Jeden ve druhém se nejdřív hledáme, v srdci výhonky, když klíčí, neznámé, . A z toba nadzieja,co przedtem bylo,moze powroci.

Přišels ke mě jak bys mávl křídly, / jiné ruce, oči, ji. Hana Zagorova Muj Chlap 2015 Youtube â€
Hana Zagorova Muj Chlap 2015 Youtube â€" OhTheme from i0.wp.com
Jeden ve druhém se nejdřív hledáme, v srdci výhonky, když klíčí, neznámé, . Nešlap, nelámej lyrics by hana zagorová: Písnička nešlap, nelámej z alba sítě kroků tvých ✓ ke stažení ve formátu mp3 a flac ✓ ukázky zdarma k poslechu ✓ učinkuje hana zagorová. S tebou naděje, co předtím řídly . Hana zagorová nešlap, nelámej lyrics: Znam cie od zawsze,znam cie chwile . F#dim gmi7 ten, kdo slepe kone bodá do slabin, a bb sotva povšimne si prvních jerabin, f jeden ve druhém se nejdrív hledáme, gmi7 c f v srdci výhonky, když . Ten kdo slepě koně bodá do slabin, sotva povšimne si prvních jeřabin.

F#dim gmi7 ten, kdo slepe kone bodá do slabin, a bb sotva povšimne si prvních jerabin, f jeden ve druhém se nejdrív hledáme, gmi7 c f v srdci výhonky, když .

A z toba nadzieja,co przedtem bylo,moze powroci. Prišels ke mně jak bys mávl křídly jiné ruce oči, jiná řeč. Znam cie od zawsze,znam cie chwile . Přišels ke mně, jak bys mávl křídly, / jiné ruce, oči, jiná řeč. S tebou naděje, co předtím řídly . Písnička nešlap, nelámej z alba sítě kroků tvých ✓ ke stažení ve formátu mp3 a flac ✓ ukázky zdarma k poslechu ✓ učinkuje hana zagorová. Přišels ke mě jak bys mávl křídly, / jiné ruce, oči, ji. Hana zagorová nešlap, nelámej lyrics: Nešlap, nelámej lyrics by hana zagorová: Zobacz słowa utworu neslap,nelamej wraz z teledyskiem i tłumaczeniem. Sign up for deezer and listen to nešlap, nelámej by hana zagorova and 73 million more tracks. F#dim gmi7 ten, kdo slepe kone bodá do slabin, a bb sotva povšimne si prvních jerabin, f jeden ve druhém se nejdrív hledáme, gmi7 c f v srdci výhonky, když . Ten kdo slepě koně bodá do slabin, sotva povšimne si prvních jeřabin.

A z toba nadzieja,co przedtem bylo,moze powroci. F#dim gmi7 ten, kdo slepe kone bodá do slabin, a bb sotva povšimne si prvních jerabin, f jeden ve druhém se nejdrív hledáme, gmi7 c f v srdci výhonky, když . Nešlap, nelámej lyrics by hana zagorová: Přišels ke mně, jak bys mávl křídly, / jiné ruce, oči, jiná řeč. Přišels ke mě jak bys mávl křídly, / jiné ruce, oči, ji.

Sign up for deezer and listen to nešlap, nelámej by hana zagorova and 73 million more tracks. 2004 - CD spoluúčast - Hana Zagorová
2004 - CD spoluúčast - Hana Zagorová from zagorovahana.cz
Písnička nešlap, nelámej z alba sítě kroků tvých ✓ ke stažení ve formátu mp3 a flac ✓ ukázky zdarma k poslechu ✓ učinkuje hana zagorová. Hana zagorová nešlap, nelámej lyrics: Nešlap, nelámej lyrics by hana zagorová: Přišels ke mně, jak bys mávl křídly, / jiné ruce, oči, jiná řeč. S tebou naděje, co předtím řídly . A z toba nadzieja,co przedtem bylo,moze powroci. Přišels ke mě jak bys mávl křídly, / jiné ruce, oči, ji. Sign up for deezer and listen to nešlap, nelámej by hana zagorova and 73 million more tracks.

Nešlap, nelámej lyrics by hana zagorová:

A z toba nadzieja,co przedtem bylo,moze powroci. Jeden ve druhém se nejdřív hledáme, v srdci výhonky, když klíčí, neznámé, . Přišels ke mě jak bys mávl křídly, / jiné ruce, oči, ji. S tebou naděje, co předtím řídly . Písnička nešlap, nelámej z alba sítě kroků tvých ✓ ke stažení ve formátu mp3 a flac ✓ ukázky zdarma k poslechu ✓ učinkuje hana zagorová. Zobacz słowa utworu neslap,nelamej wraz z teledyskiem i tłumaczeniem. Ten kdo slepě koně bodá do slabin, sotva povšimne si prvních jeřabin. Hana zagorová nešlap, nelámej lyrics: Sign up for deezer and listen to nešlap, nelámej by hana zagorova and 73 million more tracks. F#dim gmi7 ten, kdo slepe kone bodá do slabin, a bb sotva povšimne si prvních jerabin, f jeden ve druhém se nejdrív hledáme, gmi7 c f v srdci výhonky, když . Přišels ke mně, jak bys mávl křídly, / jiné ruce, oči, jiná řeč. Znam cie od zawsze,znam cie chwile . Nešlap, nelámej lyrics by hana zagorová:

Hana Zagorová - Nešlap Nelámej / 2004 - CD spoluúčast - Hana Zagorová - Ten kdo slepě koně bodá do slabin, sotva povšimne si prvních jeřabin.. Přišels ke mě jak bys mávl křídly, / jiné ruce, oči, ji. Přišels ke mně, jak bys mávl křídly, / jiné ruce, oči, jiná řeč. Nešlap, nelámej lyrics by hana zagorová: Hana zagorová nešlap, nelámej lyrics: A z toba nadzieja,co przedtem bylo,moze powroci.

Nešlap, nelámej lyrics by hana zagorová: hana zagorová. Písnička nešlap, nelámej z alba sítě kroků tvých ✓ ke stažení ve formátu mp3 a flac ✓ ukázky zdarma k poslechu ✓ učinkuje hana zagorová.